Page Loader

Eladó Fejlesztési terület Mönichkirchen

Eladó Fejlesztési terület Mönichkirchen

199 000 000 Ft
Azonosító
M-F-0039-2018

Kiegészítő információk

Ingatlan típusa
Fejlesztési terület
Ingatlan állapota
felújítandó
Komfort
összkomfort
Szintek száma
4
Tetőtér
Nem
Kilátás
Panoráma

Megvalósíthatósági tanulmány

Budapesttől 280 km-re, autóval maximum 3 óra távolságra Mönichkirchenben részben befejezendő 4 szintes szállodaépület eladó.

A graz-i autópálya aspangi leágazásának közelében fekvő idillikus síparadicsomot kellemes környezeti adottságai teszik kitűnő üdülőhellyé.

A kistelepülés már a háború előtt is kedvelt nyaralóhelye volt a magyar arisztokratáknak. A 900 lélekszámú 900 vendégággyal rendelkező üdülő kisváros már évtizedek óta a turisták fogadására rendezkedett be.

Az épülettől ideális távolságra, kb. 250 méterre található az elmúlt évben megépült vadonatúj sífelvonó, így autó használata nélkül besíelhető a közeli pályaegyüttes.

Kedves, barátságos lakosság fogadja az ideérkezőket.

 

Jelenlegi állapot:

Az utcáról nézve baloldali épület belső átalakítása, felújítása évek óta szünetel.

A műszaki készültség kb. 65 %-os, a befejező munkák kb. 6-8 hónapot vesznek igénybe.

Az utcáról nézve jobboldali épületet folyamatosan üzemelt szállodaként - a felújítások megkezdésekor bezárt. Elhatározás alapján ezt az üzemelést bármikor újra lehetne indítani.

Jóváhagyott engedélyezési terv van a két szomszédos épületet összenyitására, s így egy funkcionális egységet fog képezni. A jobboldali épületben így szintén felújítási, korszerűsítési munkákat kell majd végezni.